België Accommodatie Belgique Logement Belgien Gastgeberverzeichnis Belgium Accommodation

België Evenementen

Evenementen in België
Het Sneeuw en IJssculpturenfestival Brugge

Het Sneeuw en IJssculpturenfestival Brugge
Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in sneeuw en ijs vol emoties en avontuur. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling gebaseerd op Disney's nieuwste animatiefilm Frozen. Het thema speelt zich af in het koninkrijk Arendelle dat zich in een eeuwige winter bevindt. Als Anna wordt vervloekt door haar boze zus, de koelbloedige Sneeuwkoningin Elsa, is Anna's enige hoop een lange reis door het bevroren koninkrijk.

Wereldfestival van Folklore

Wereldfestival van Folklore
In 1959 hebben leden van een folklore groep en de lokale VVV Toerisme Voorkempen, het Wereldfestival van Folklore opgericht te Schoten. Met als doel de volkskunsten te promoten door ze te tonen aan een breed publiek in een artistieke omgeving, zijnde het historisch Kasteel van Schoten en zijn omgeving. Het festival vindt elk jaar plaats, vanaf de vrijdag na de eerste zondag in juli, tot de vrijdag erop.

Brussels Summer Festival

Brussels Summer Festival
Het Brussels Summer Festival is het zomerevenement. Ontdek dit festival in hartje Brussel. Ondertussen heeft het BSF zijn plaats gevonden in de koninklijke buurt (Paleizenplein, Museumplein en Kunstberg) in het hart van de hoofdstad van Europa en is het een multicultureel, feestelijk en populair evenement bij uitstek geworden. Het Brussels Summer Festival is 10 days of music.