Nederlands Français Deutsch English

Vakantieflat in Les Carroz de Araches Catourisme

Catourisme (Les Carroz de Araches) Fietsverhuur Garage Overdekt zwembad Tennis Geschikt met een allergie Balkon/terras Fietsvriendelijk TV Zwembad Barbque-grill


Beschrijving:
Particuliere kamers in Les Carroz (1150 m.) Hochsavoyen 50 km ver van Genève gemeubileerd 2 appartementen (elk 60 m²), 7 personen. Prijs vanaf 450 € tot 850 € per week afhankelijk van het seizoen. Gratis inbegrepen. Parkeergelegenheid, Tuin.

Prijzen en voorwaarden:
Aanbetaling op het moment van de boeking is 25% van de huursom. Het is niet gerestitueerd. De rest wordt betaald voor het overhandigen van de Sclüssel.Kaution van 200 euro wordt genomen voor het overhandigen van de sleutels. Borg dekt verlies of schade aan de flat, en de aftrek van 50 euro dekt elke overmatig reinigen.

Aanvraag sturen
Vakantieflat
af:64.00 €
Sterren: **
Bedden: 15
Aankomst:
Prijzen zijn per week draaien op zaterdag om 14.00 uur tot de volgende zaterdag om 10.00 uur. In ieder geval voor de sleuteloverdracht en aankomsttijd kunt u ons bellen.). De huur van uitgaan dat het appartement schoon en netjes wordt achtergelaten. Reiniging kan worden verleend voor een extra kosten. Linnen 10 € in rekening gebracht voor elke persoon per week en een handdoek € 5 per week.


Kriterien:
Fietsverhuur, Garage, Overdekt zwembad, Tennis, Allergeenvrij, Balkon/terras, Fietsvriendelijk, Tv, Zwembad, Barbque-grill,
Kontacteren:
Catourisme
Cataldo Caterina
Route du Serveray 330
74300 Les Carroz de Araches
Telefoon: 0033450900241
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: