Nederlands Français Deutsch English

Vakantieflat in Beernem Het veldzicht

Het veldzicht (Beernem) Fietsverhuur Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Rustige ligging TV Zwembad Barbque-grill Internet WLAN
Ferienwohnung Beernem Het veldzicht Bild 1 Beschrijving:
De vakantiewoning is de ideale plek om eventjes tot rust te komen. Het landelijke karakter en de zwemvijver dragen hier zeker toe bij. De volledige bovenverdieping is ter beschikking en biedt ruimschoots plaats aan vier personen. De vakantiewoning, in loft concept, bestaat uit twee slaapgedeeltes, een TV-hoek, een eetruimte en een keukentje.

Prijzen en voorwaarden:
Tijdens de maanden juli en augustus, de paasvakantie, de laatste week van het jaar en de eerste week van het nieuwe jaar bedraagt de prijs voor een verblijf 560 Euro. Buiten deze periodes bedraagt de prijs 480 Euro. Zowel het water-, elektriciteits- en gasverbruik zijn inbegrepen. Het verblijf omvat tevens een linnenpakket voor de slaapkamers, badkamer en keuken. Een eindschoonmaak wordt in het pakket voorzien.
Boekingskalender
Toon kaart
Aanvraag sturen
Vakantieflat
af:68.00 €
Sterren: ***
Bedden: 4
Aankomst:
De aankomst van een verblijf start in principe de maandag vanaf 18u en het vertrek wordt voorzien de maandag daarop voor 10u.
Ferienwohnung Beernem Het veldzicht Bild 2 Kriterien:
Fietsverhuur, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Rustige ligging, Tv, Zwembad, Barbque-grill, Internet WLAN.
Kontacteren:
Het veldzicht
Bart Vantieghem
Akkerstraat 78
8730 Beernem
Telefoon:
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: