Nederlands Français Deutsch English

Privé-verhuurder in Brugge bed & breakfast Den Vijfhouck

bed & breakfast Den Vijfhouck (Brugge) Balkon/terras Fietsvriendelijk Rustige ligging
Beschrijving:
Den Vijfhouck ligt in één van de mooiste hoekjes van Brugge, vlakbij het Minnewater en het Begijnhof. We beschikken over twee stijlvolle gastenkamers met alle comfort en eigen badkamer. We verwennen u graag met een uitgebreid ontbijt in de eethoek onder de balken, bij de patio.

Prijzen en voorwaarden:
Elke kamer is ingericht voor 2 personen. Het dubbele bed bestaat uit 2 afzonderlijke eenpersoonsbedden. U beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. De kamers zijn ruim en prettig ingericht. Rookvrij. Prijs per kamer per nacht: 85EUR ontbijt inbegrepen. Indien u slechts één nacht blijft, betaalt u een supplement van 10EUR. Betaling contant bij aankomst (geen kaarten).

Privé-verhuurder
af:85.00 €
Sterren: -
Bedden: 4
Aankomst:
U komt Brugge binnen via de Katelijnepoort en de Katelijnestraat. Na de brug over het kanaal neemt u de vierde straat links: de Arsenaalstraat. De eerste straat links is de Sulferbergstraat. Den Vijfhouck is het eerste huis aan uw linkerkant, nr. 1. Met de trein: Het station is vlakbij. Te voet vanaf het station (10 min): tegenover het station neemt u de Oostmeers. U neemt de tweede straat rechts: de prof. Dr. J. Sebrechtsstraat. Op het eind slaat u linksaf, daarna rechtsaf over het brugje. U gaat rechtdoor en komt in de Arsenaalstraat. Eerste rechts loopt dood in 't Minnewaterpark, tweede rechts is de Sulferbergstraat. Met de bus vanaf het station: u neemt bus nr 1 of 2 en stapt af aan de tweede halte in de Katelijnestraat (begijnhof). U gaat eventjes terug, en neemt op uw rechterkant de Arsenaalstraat. Eerste links is de Sulferbergstraat.
Kriterien:
Balkon/terras, Fietsvriendelijk, Rustige ligging,
Kontacteren:
bed & breakfast Den Vijfhouck
janien willems
sulferbergstraat 1
8000 Brugge
Telefoon: +32 (0) 472 47 80 24
Fax:

Internet: